Arktisk Slow Food er her!

åpning av arktisk slowfood

Arktisk Slow Food etablert!

23 oktober i Torino, på salone del Gusto – nærmere bestemt restaurant Sørøya, hadde vi den offisielle åpningen. Å si at den var høytidlig ville vel være en overdrivelse, men i god Sørøystil serverte vi god mat og god drikke til våre gjester. Ekstra stas var det selvfølgelig at Piero Sardo, president i Slow Food Foundation for Biodiversity og Reidar Nilsen, leder i Norges Fiskarlag var med. I tillegg var Ove Fosså leder av Smakens Ark til stede, og mange av conviviumene og presidiene var representert. Dessverre var det mye kluss med flyene onsdag/torsdag så mange av de inviterte ble forsinket –uten at det la noen særlig demper på lunsjen. Kjøkkensjefen vår, Knut Erik Mauseth, serverte for anledningen Reincarpaccio med kremet kål og chili-marmelade til forrett, ovnsbakt tørrfisk med sautert spinat til hovedrett og multepannacotta med en ”dæsj” trollkrem til dessert.

Vi håper så mange som mulig vil bli medlemmer i Arktisk Slow Food!

GetAttachment.aspx — Reincarpaccio med kremet kål…

Eva ønsker velkommen til åpningen — Ordfører Eva, og leder av Arktisk Slow Food ønsker velkommen til åpningen. Fremst ser vi president Piero Sardo, Eva i Sørøydrakt, Linda Kay fra Slow Food og til høyre Ove Fosså, leder av smakens ark i Norge.

Sørøya, Arktisk, Finnmark, Mat, SlowFood

Kommentarer


Gratulerer med at dere er i gang. Jeg hadde dessverre ikke anledning til å komme på lunsjen, men jeg var innom og hilste på etterpå.